Allerliefste tourluitjes,

Vandaag is de laatste dag dat jullie mogen genieten van onze schrijfkwaliteiten, daarom zullen we vandaag een extra goed stukje schrijven. In de brandende zon barstte de strijd los vandaag, Kaylee vs Freek was toch wel het hoogtepunt van de dag. Kaylee verraste in deze strijd menig toeschouwer met een tijd van 02:50! Waar andere klassementsrenners stuk gingen op de 02:59 van Jesper Seelen, Mara Uyttewaal, Rens Odijk en Jens Grotenbreg rijdt Kaylee liefst 9 seconden sneller.

Een andere verrassing van vandaag was de man in het wit, de 9 jarige Sander Nieuwhof legde het parcours van 1.8 km af in 3 minuten en 5 seconden, een knappe prestatie voor deze kleine man.

De klassementen voor de rode en groene trui werden gister al beslist. Bjorn de Klerk gaat er dit jaar vandoor met de rode trui, hij pakte deze tour 11 punten tegenover 8 voor Freek die tweede is geworden. Ook de groene trui mag Bjorn dit jaar mee naar huis nemen, de man met de beste klimmersbenen in het peloton liet even zien hoe je een berg op fietst, hij heeft hierbij training gehad van Theo. Met maar liefst 13 punten voorsprong is hij leider geworden van het bergklassement.

Wij hopen als rekencommissie zijnde dat jullie hebben mogen genieten van onze stukjes en hashtags dit jaar, en hopen dat we volgend jaar nog beter gaan presteren op dit vakgebied.

Kusjes van de rekencommissie

Xoxo

#mooiuitzicht

#esmeefixthetwel

#wieziternogindefeest?

#bangerhard

#beerin

#julesdegroeneherder

#tuffie-erop

#isjevriendnogdronken

#ftc

#IDop2

#boofenserena

#sillydevisser

#colaisop

#megamandy