Lieve tourluitjes,

Dat was hem dan weer, de laatste etappe van deze tour. Maar wat hebben we mogen genieten van een schitterende rit! Het was een etappe waarbij de klimmers secondes konden pakken. Ze mochten namelijk 3 keer deze etappe de col du lekdijk beklimmen, wij houden wel van bergen.

Maar de belangrijkste sprint van vandaag was te vinden op de Schalkwijkse weg. Hier werden de bonusseconden verdeeld, Kaylee ging met de 5 seconden aan de haal terwijl Freek het moest doen met 3 en Bjorn pakte de laatste seconde.

Vanmiddag mogen de rennertjes lekker hun kleren vies maken met het polderen. Gelukkig is het lekker warm en waait het niet zo hard.

We hopen dat jullie morgen allemaal goed uitslapen en fit aan de start verschijnen, dan doen wij dat misschien ook wel. Voor de dames even een mededeling, morgen zijn de vlechtjes niet noodzakelijk, maar het mag uiteraard wel.

Morgen vindt de tijdrit plaats, en het zonnetje gaat schijnen, ideaal. We verwachten veel publiek, absolute toptijden, lekkere bittergarnituur en mooie dames langs het parcours.

Tot morgen!

Kusjes de rekencommissie

#FTC

#ikruikwat

#julesdeherder

#boofwaarisjevest

#rekendiva’s

#jantje

#liefdevoordeveiligheid

#boofenserena

#danielleaandedroge