Beste tourluitjes,

Dag twee van deze tour, en wat was het weer spannend. Björn won vandaag overtuigend de etappe en pakte de bonificatieseconde die te verdienen was op de streep. De vrouw in het geel werd 2e en Freek van Zijl drukte zijn voorwiel als derde over de streep vandaag.

Er ontstond een hoop hectiek omdat er een kudde jonge zwanen op de weg stond. Renske Vernooij moest hierdoor even  stoppen om vervolgens de zwanen te passeren, erg vervelend natuurlijk.

Het was vandaag een pittige dag voor de bergbeklimmers onder ons. De renners moesten maar liefst drie keer de klimmersbenen testen op de colletjes die vandaag op de route lagen. Björn bleek in vorm te zijn en pakte vandaag 13 punten voor de groene trui. Ook liet Bas van Wijngaarden zichzelf zien, de kopman van de Diks ploeg pakte de volle mep op de laatste klim en doet hierdoor mee voor het bergklassement deze tour.

In de strijd om de trui was het Freek van Zijl die de punten pakte, net als Minouk gister. Freek verruilt morgen het prachtige SooS shirt voor de rode trui, niet echt onze favoriete kleur.

Morgen mogen de rennertjes lekker uitslapen om woensdag avond weer fris en fruitig aan de start van de ploegentijdrit te verschijnen. Wij hebben er weer enorm veel zin, en hopen jullie ook!!

Dames denk alsjeblieft aan jullie vlechtjes want het kan soms fijn zijn als we jullie rugnummer kunnen zien, voor jongens met lange haren geld dit trouwens ook.

Kusjes van de rekencommissie en geniet van het lekkere weer allemaal he!

XOXO

#papakanjemeopbedbrengen

#THisalbekend

#6punten

#AllesisvoorSjoerd

#Sillyviezehandjes

#Bloempie&Beaudientje

#WaarisWessel

#Boofieheefteenfeestje

#komooooooooooop

#Joaaariswild

#meermoneymeerbitches

#luchtvochtigheid

#gottacatcha’emall